Co je nového

Jsme velmi rádi, že jste si oblíbili naše italské produkty a nadále je rozšiřujete mezi své rodiny a přátelé. Naší prioritou je spokojený zákazník a proto úzce spolupracujeme s výrobci všech značek jak při samotné výrobě produktů, tak při jejich testování.

Abychom pokryli kompletní péči o zdravou krásu, náš sortiment v průběhu měsíce října rozšíříme o italské doplňky stravy, z nichž je naprostým bestsellerem v Itálii kolagen, který svým jedinečným patentovaným složením tělo využije správným způsobem a nestane se aby pouze prošel zažívacím traktem. Dále se můžete těšit na další dva produkty pro komplexní anti-age péči, vlasy, odvodnění a pod.

Také spoustu novinek během měsíce října představí značka Lumadea, která vyšla na trh s pleťovými maskami pro 4 různé potřeby pleti v praktickém jednorázovém sáčku, čistící mléko a nádherné vánoční sady s luxusními obaly a složením, které se liší od dosavadní řady.

Abychom se s vámi všemi sblížili, srdečně vás zveme na veletrh FOR BEAUTY, který se koná 20.10. a 21.10.2023 v prostorách holešovického výstaviště, kde nás najdete v hale 1, budete si moct vyzkoušet všechny produkty, nakoupit se slevou 20% a osobně se potkat s výrobci všech značek a na cokoliv se zeptat. Máme pro vás připravené občerstvení v podobě růžového prosecca, dárečky a testery.

https://veletrhkosmetiky.cz

Naše produkty také naleznete v prodejně La Bontà na adrese Korunní 21, Praha - Vinohrady.

Děkujeme za vaši přízeň a budeme se na vás těšit na kosmetickém veletrhu

Tým Cosmeticpremium