DD krém, který se chová jako make up, ale nevypadá jako make up

DD krém spadá do kategorie make upů, ale nebylo tomu tak vždy, původně byly DD krémy vyvinuty pro velmi namáhané části kůže jako jsou lokty, kolena nebo chodidla. V následujících řádcích si povíme, co nám v současnosti DD krém může nabídnout a jaké benefity skrývá ve své obdivuhodné textuře. 

Která z nás by netoužila po nádherně zářivé pleti, hebké jako samet, bez jakékoliv nedokonalosti a vrásky? Přesně tak, jak to vídáme v časopisech a na Instagramu? Já tedy rozhodně ano, ale chci aby má pleť takto vypadalo pořád, i po odlíčení a bez filtru či šikovné aplikace. Do určité míry to je možné, ale je to především o správné péči, jejiž cílem je zdravá pleť. Ano, známe to všechny…základem ji čištění pleti, hydratace a to jak v podobě hydratační kosmetiky tak dostatečného pitného režimu atd….o tom zase jindy, ale co závěrečná tečka, která jak mávnutím proutku rozzáří obličej, hydratuje, ochraňuje a nadopuje pleť vitamíny? Tady ji máme…DD krém s revitalizačním účinkem a SPF15, pro denní líčení, které nevytváří dojem ,,masky,, a nezůstává ve vráskách, nerozpije se a poskytne jen samé benefity

Než vám představím všechny hodnoty DD krému, vysvětlíme si základní rozdíly mezi BB a CC krémy. 

BB krémy jsou vhodné pro normální až suchou pleť, lehce tónují, poskytují ochranu před UV zářením a bývají antioxidační, lze je přirovnat k lehce krycímu make upu či podkladové bázi a na výběr bývá z několika odstínů. Konzistence bývá řidší, lehce kryjí a hydratují pleť. Některé z BB krémů však mohou obsahovat silikony a nejsou vhodné pro aknózní či snadno se mastící pleť. 

CC krémy jsou jakýmsi vylepšením BB krémů. Poskytují rovněž hydrataci a ochranu pleti, ale obsahují více pigmentových částic pro vyšší stupeň krytí. Mohou klidně i nahradit make up a zajistí také funkci korektoru či primeru. 

DD krémy jsou v současnosti velmi oblíbené a dostávají se na přední příčky v sekci ,,Natural Look,, právě kvůli spojení ochranné a revitalizující funkce, tónování pleti a především pro redukci vrásek. Tedy navíc od BB a CC krémů poskytují zároveň anti-age péči.

Konkrétně náš malý zázrak od italské značky Lumadea  má úžasné složení a naprosto magickou konzistenci, po nanesení je krém bílý a při roztírání se postupně zabarví dle tónu vaší pleti 

a zanechává za sebou šťavnatou zářivou pleť. Jeho hlavní složkou je šnečí extrakt, který je bohatý na kolagen, elastin, kyseliny hyaluronové o různých molekulárních hmotnostech - pro hloubkovou hydrataci i pro vyplnění vrásek. Také obsahuje spoustu vitamínů a nedráždí ani citlivou pleť, samozřejmostí je ochrana SPF15. 

Já osobně mám nejraději tu vlastnost, že se chová jako make up, ale nevypadá jako make up :).

Nechť vás DD krém doprovází na letních cestách…